Peter

gaat al 21 jaar mee als hoofdleider. Is 46 jaar, logistiek coördinator, en bestuurslid bij C.K.V. Albatros.

Mariëtte

is al 21 jaar hoofd keuken, EHBO en inkoop. Is 56 jaar, accountmanager gemeente Rotterdam en woont in Hellevoetssluis.

Marina

is 25 jaar jong en gaat mee als keukenprinses. Ze komt uit het mooie Oekraïne en houdt van koken, dansen, zingen en boeken lezen.

Joëlle

ging vroeger zelf mee op kamp en mag na 6 jaar wachten nu eindelijk mee als groepsleider. Is 18 jaar, studeert Maatschappelijke zorg en doet aan Acrogym.

Charlotte

gaat al mee als groepsleider vanaf 2014. Werkt als pedagogisch medewerker en is 30 jaar. Ze heeft een onuitputbaar enthousiasme en is onze grootste dierenvriend.

Demi

gaat al 5 jaar mee als groepsleider. Is 23 jaar, speelt korfbal, werkt in de kinderopvang en studeert toegepaste psychologie.

Willy

is al 11 jaar groepsleidster. 34 jaar, pedagoog, dokter in wording, fanatiek hardloper en woont in Rotterdam.

Linda

gaat voor de tweede keer mee als groepsleidster. Linda is arts. woont samen met Jarno, houdt van de natuur en is gek op spelletjes.

Jeroen

Gaat al 10 jaar mee als groepsleider. Is 32 jaar, korfbalspeler- en coach en houdt van sporten en spellen spelen. Woont samen met Arina.

Rick

gaat voor de 6e keer mee als groepsleider. Rick is fanatiek sporter, gymdocent en houdt van disco.

Erik

is al 31 jaar groepsleider. Erik is 56, projectleider in de zorg, bestuurslid v.v. Groote Lindt en vader van Rick en Anne.

Sander

gaat al 5 jaar mee als groepsleider. Sander is 25 jaar, sportinstructeur, woont in Rhoon, en bedenkt alle yellen op kamp.

Joost

gaat al sinds 2003 mee op kamp. Is 37 jaar, tekent alles voor het kamp, houdt van spelletjes, barbecue'en en van Sabine.

Anneloes

is 27 jaar en na een aantal jaar pauze weer terug bij ons Zomerkamp. Is getrouwd met Derek en mama van 2 meisjes.

Rianne

is 27, sportinstructeur, dansdocent en is de zus van Sander. Woont in Rhoon en houdt iedereen op de hoogte op social media.

Achter de schermen

Al in januari starten we met de voorbereiding van het kamp. We vergaderen elke maand en werken het thema en de spellen uit. Elke kampleider verzint minimaal 2 spellen voor het kamp. Met de voorbereiding drinken we nog wel eens een biertje, tijdens het kamp niet.

Tijdens het kamp evalueren we elke avond de dag. Wat ging er goed, wat kan er beter? Een maand na het kamp evalueren we ook nog eens het hele kamp. De leerpunten nemen we mee naar het volgende kamp, zodat ons kamp al 50 jaar elke keer beter en leuker wordt.